Våre betingelser

Fordi erfaring gir trygghet for din hund !

Våre betingelser.


Vaksinasjon 

Alle hunder som skal stå på kennel må være vaksinerte mot kennelhoste. Vaksinen kan ikke være yngre en 4 dager og ikke eldre enn et år. Kennelhoste vaksinen bør tas årlig.

Din hund vil kunne bli nektet opphold hos oss hvis ikke vaksinen er gyldig.


Sykdom og forsikring.

Hundesetra kennel og hundepark fraskriver seg juridisk og økonomisk ansvar om dyret pådrar seg skade eller smittsom sykdom under oppholdet. Ved sykdom, skade eller lignende, kontaktes eier umiddelbart. 

Hvis vi ser at et veterinært besøk er nødvendig, må eier selv stå for de kostnader dette skulle medføre.

Vi anbefaler derfor på det sterkeste at alle hunder er forsikret, selvom vi gjør hva vi kan for å unngå skader og uhell så kan dette intreffe og for din hunds skyld, sørg for forsikring.


Fôring. 

I våre priser er foring inkludert, og for de hundene som tåler kjøtt vil de få dette i tillegg til fôr fra Eukanuba e.l.

Hunden kan få servert sin egen mat hvis den går på en spesiell diett, eller er sensibel for fôrbytte.

Det gis ikke reduksjon i prisen om eier medbringer eget for, da dette medfører en del merarbeid for oss med flere for typer. På en annen side tar vi heller ikke noe ekstra for de med eget for.

 
Hva skal/kan tas med til hunden på vårt hundehotell?

Vi har alt det nødvendige til hunden din her, dog så er det greit med et solid halsbånd, utover dette trenger du ikke ta med noen ting – bortsett fra gyldig vaksinasjonsattest for siste år.

Dersom du ønsker kan du ta med eget sengeteppe e.l. hvis du mener dette er nødvendig for din hunds velvære, er det i orden for oss, men på eget ansvar, og under den forutsetning at teppet kan kastes om nødvendig. Vi står ikke økonomisk ansvarlig for om noe av dette skulle bli ødelagt under oppholdet. Det er mulig for hunder med allergier eller sensible mager å ta med sin egen mat, det gis dog ikke fradrag i prisen for dette
Hunden må være frisk og fri for utøy. Aggressive hunder og hunder med dårlig gemytt mottas ikke!

.

Beagle Puppy
Dalmatian Dog
Golden Retriever
Rescue Puppy
Golden Dog
Brown Dogs
AdobeStock_48013231.jpeg

Om oss

Vi bryr oss om din hund

På våre nettsider vil du finne informasjon om åpningstider, lokaler og tjenester. Hvis du vil reservere plass for din hund, vil komme med innspill, eller ønsker mer informasjon, ser vi frem til å høre fra deg. Ta gjerne kontakt med oss. Hos oss er hver kunde og ikke minst hver hund spesiell. Vi fokuserer på å levere høy kvalitet, renhold og kundetilfredshet - vi vil gjøre det vi kan for å møte forventningene dine.


ERFARING GIR TRYGGHET FOR DIN HUND.

Kontakt oss!

Kontakt oss

Vestsivegen 519, Elverum, Norway

90022112

Your details were sent successfully!

Rescue Puppy

Våre åpningstider

Come and Play

Monday - Friday: 8am - 7pm
Saturday - Sunday: 8am - 6pm

Våre tjenester

Din hund's 1 valg!

Boarding

Plenty of Love and Attention

Grooming

The Best for Your Pet

Daycare

A Stress-Free Experience